За доц. Вангелова

Здравейте!

Искам да похваля доц. Анка Вангелова за изключителния професионализъм и компетентност, както и за добре назначеното лечение и постигнат резултат сред това! Д-р Вангелова бе изключително внимателна и спокойна и направи всички необходими процедури за което Благодаря!

П.с. При първият преглед ми беше изпратена анкета за оценяване. За отношение съм маркирала най-високата оценка! За “изчакване” и “обща оценка/преживяване” съм дала 3 звезди. Имаше закъснение с часа ми, което за мен не е проблем, а и е описано на вратата, че часът е ориентировъчен, но е факт, че имаше забавяне и бях коректна да го посоча. За графата “обща оценка” съм посочила 3, тъй като част от прегледа не беше особено приятен като усещане за мен/ обръщане на горен клепач/, но това не означава, че е бил неправилно направен! Напротив – беше наложително да се направи за да се огледа окото и д-р Вангелова се постара да ми причини възможно най-малко дискомфорт.

Т.е като цяло отношението на лекаря беше на ниво и тъй като трябваше да се обоснова за поставената от мен оценка, нека да се счита, че съм изключително доволна от д-р Вангелова и ако е нужно ми изпратете да попълня нова анкета.

Благодаря!

Пожелавам Ви усмихнат ден и бъдете здрави!