Начало » Образна диагностика » Д-р Eвгени Стоянов
P1130502
Д-р Евгени Стоянов

Роден 1971г. в гр. Перник.

Завършва висше медицинско образование в МУ - София през 1995г.

Последователно работи - 2 год. като интернист в Общинска болница, гр. Трън, 3 год. като лекар-ординатор в Спешно отделение на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД.

В периода 2001-2010 год. работи в Клиника по образна диагностика на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД. Специализира "Образна диагностика" в клиниката. Последователно заема длъжностите лекар-ординатор, старши-ординатор, Зам. началник клиника и Началник клиника по образна диагностика.

Има специалност "Образна диагностика" от 2007 год. Завършил е квалификационни курсове по спешна образна диагностика, ехография на коремни органи и повърхностни структури, мамология, компютърна томография, магнитнорезонансна томография.
Работи в областите: ехография на коремни органи и повърхностни структури, мамология, компютърна томография, класическа рентгенология. Владее английски, френски и руски език.

Освен съвременните рентгенови апарати,
отделението по образна диагностика на МЦ "Полимед" е снабдено с CR на фирма AGFA.
Доброто оборудване на центъра спомага за повишаване на качеството и ефективността на диагностиката. Апаратурата и квалификацията на персонала осигурява възможност за провеждане на пункционни биопсии под мамографски и ехографски контрол, въвеждане на локализационни маркери и други съвременни методи за ранна диагностика на заболяванията на млечната жлеза.
Отделението работи на принципа ALARA.

График на д-р Евгени Стоянов

logo-mc

Запитване

Лесно ли се свързахте с новата телефонна централа?

Да:
Не:
Не мога да преценя:

Абонамент
Пациентите за нас
  • Януари 10, 2021

    Изключително професионално и човешко отношение от страна на уролога д-р Блажев и ендокринолога д-р Хаджилазов. Благодаря ви!    Емилия Манева

Партньори

Нашите партньори:

 АСАРЕЛ МЕДЕТ
 ДИТ-М
 Хотел Земята и хората

 Фродексим
 ЕТИС 2007
 Арека
 ЗД ЕВРОИНС АД
 НЗОК
 ДЗИ
 Булстрад Здраве
 ЗОК България Здраве
 Здравноосигурителен институт
 ЗК Балканъ
 ОББ Метлайф
 ОЗОФ Доверие
 Uniqa

 НСЧБ
 Fi-Health
 ЗД СЪГЛАСИЕ
 МЦ Еуровита
 ЕЗОК
 Рейл Карго Лоджистикс България
 ФГВБ

Clicky Web Analytics