Начало » Новини » В кожния кабинет на МЦ Полимед, при д-р Герговска - дерматолог, се извършват алергологично тестуване...

Източник: МЦ Полимед
http://www.polimedad.com

В кожния кабинет на МЦ Полимед, при д-р Герговска - дерматолог, се извършват алергологично тестуване, мезотерапия и пилинг, като всяка трета процедура от мезотерапията или пилинга е безплатна.


За повече информация се обадете на регистратурите!

Алергичният контактен дерматит е една от най-често срещаните форми на екзема, дължаща се на предварителна чувствителност на кожата към различни алергени, развиваща се при многократен контакт с тях. Екземата на ръцете предизвиква сериозен дискомфорт при пациентите, не само поради оплакванията от сърбеж и болка, но и поради факта, че затруднява социалните и обществените контакти и води до сериозно нарушение на качеството на живот.

Алергологичните кожни тестове са методи, с помощта, на които се открива субстанция, наречена алерген, която може да предизвика алергична реакция. Поставя се малко количество от подозиран алерген с определена концентрация върху или в кожата, след което се отчита наличието на алергична реакция към конкретен алерген /субстанция/. Алергологичните кожни тестове се извършват в дерматологичния кабинет в МЦ "Полимед".

При пациентите с контактен дерматит и екзема на ръцете, кожно-алергичното тестуване все повече се налага като стандартен метод в прецизиране на точната диагноза. При съмнение за алергичен контактен дерматит, се провеждат кожно-алергични тестувания, доказващи реакция на чувствителност към подозиран алерген. Поставят се алергени от стандартна серия за кожно-алергично тестуване върху кожата на гърба на пациента, като отчитането на резултатите се извършва на 48ч., 72ч., а понякога и на 7-ми ден. На пациента се дава детайлна информация относно произхода на алергените, начините на избягването на контакта с тях и се предлага индивидуална терапия. По последни данни се отчита връзка на екземата на ръцете с различни контактни алергени, като около 80% от пациентите имат поне една положителна реакция към един алерген.

logo-mc

Запитване

Лесно ли се свързахте с новата телефонна централа?

Да:
Не:
Не мога да преценя:

Абонамент
Пациентите за нас
  • Октомври 08, 2012

    Искам да изкажа своята дълбока благодарност за дългогодишната работа и отношението към мен, като пациент на моите любими доктор Снежина Ангелова и медсестра Лиза и да пожелая на тях да остават все така отзивчиви, много доброжелателни и най-вече здрави, БЛАГОДАРЯ!
    Също така много съм благодарна за компетентната работа на персонала на регистратурите!

    ЛАРИСА НАКОВА

Партньори

Нашите партньори:

 АСАРЕЛ МЕДЕТ
 ДИТ-М
 Хотел Земята и хората

 Фродексим
 ЕТИС 2007
 Арека
 НЗОК
 ДЗИ
 Булстрад Здраве
 ЗОК България Здраве
 Медико 21
 Здравноосигурителен институт
 ЗК Балканъ
 ОББ Метлайф
 ОЗОФ Доверие
 Uniqa

 НСЧБ
 Дженерали България
 Fi-Health
 Токуда ЗОФ
 МЦ Еуровита
 ЕЗОК
 Студия Трансмедия
 Рейл Карго Лоджистикс България
 ФГВБ

Clicky Web Analytics